28.01.2020| 0

{:sq}Prodhuesi Gulfstream mbi Brexit ka lëvizur në qendër të pjesëve të këmbimit në Amsterdam

{:sq}

Amerikane avioni prodhuesit Gulfstream hapësirës Ajrore (në pronësi të Përgjithshme Dinamikën) njoftoi shtyrjen e saj në qendrën e shpërndarjes, e pjesët e këmbimit nga London Heathrow airport (IATA kodin: LHR) në kompleksin industrial Fokker logjistikës Parkut, ndodhet pranë Schiphol të Amsterdamit në aeroport (AMS). Ky vendim është bërë për shkak të ardhshme dalëse (Brexit) e Mbretërisë së Bashkuar nga Bashkimi Evropian (BE).

“Në përgatitje për Brexit, ne disa muaj më parë, filluan të sjellin të aksesorët, pjesët dhe përbërësit e tyre tonë të shpërndarjes qendra e pjesëve të këmbimit divizioni për mbështetje të konsumatorëve Gulfstream Read more

28.01.2020| 0

{:sq}Biznesit jet G500 kaluar për të parë Evropiane e konsumatorëve

{:sq}

Amerikane avioni prodhuesi Gulfstream hapësirës Ajrore (në pronësi të Përgjithshme Dinamikën) në nëntor ka vënë Evropa e parë afatgjatë të biznesit jet Gulfstream G500. Konsumatori emrin nuk është bërë publik.

Programi G500 ishte nisur në të njëjtën kohë, me zhvillimin e G600 në vitin 2014, një i Ri dielli erdhi për të zëvendësuar G450, prodhimin e cila ishte ndërprerë në fillim të vitit të kaluar. E parë G600 porositur këtë verë.

Gulfstream ka marrë lloji certifikatë nga FAA në G500 dhe në të njëjtën kohë të certifikuar prodhimin e ri të avionëve në mes të vitit 2018, i Pari avionë të këtij lloji u dorëzohen konsumatorit në Read more

28.01.2020| 0

{:sq}Së pari dërgesat e reja të biznesit jet, e Gulfstream G700 është caktuar për 2022

{:sq}

Amerikane Gulfstream hapësirës Ajrore (në pronësi të Përgjithshme Dinamikën) ka zbuluar saj të ri ultra-gjatë të biznesit jet quajtur G700. Paraqitjen e kabinës ishte paraqitur në ekspozitën e biznesit të aviacionit NBAA në Las Vegas.

G700 është duke u zhvilluar si një më të gjerë versionin e anije Gulfstream G650ER. 19-vendësh aeroplanit do të jetë e pajisur me motorët e 700 Perla e prodhimit Rrotullon-Royce, maksimumin e vet të fluturimit varg do të përgjithshëm 13890 km, shpejtësia maksimale është 0.9 M.

E parë të konsumatorëve G700 quajtur Katar Airways ajrore do të fitojnë 10 avionë për njësive të biznesit për të siguruar transportin e Read more

28.01.2020| 0

{:sq}E Gulfstream G500 është miratuar nga autoritetet e aviacionit të Evropës

{:sq}

Evropiane të sigurisë së aviacionit Agjencia (EASA) ka certifikuar 19-vendësh të biznesit jet Gulfsrteam G500.

Prodhuesi amerikan të aeroplanëve për biznesin e aviacionit Gulfstream ka marrë lloji i certifikatës së re G500 nga Federal administrata e aviacionit (FAA) SHBA dhe në të njëjtën kohë të certifikuar prodhimin e ri të avionëve në mes të vitit 2018 — e parë me aeroplan dorëzuar në shtator të vitin 2018.

Siç është raportuar nga Fluturimi Global, në këtë moment operatorët vendosur 32 G500 pajisur me motorët e PW814GA prodhimit Pratt & Whitney Kanada.

Programi G500 ishte nisur në të njëjtën kohë, me zhvillimin e G600 në vitin 2014, Read more